26 June 2013

Outfit with a pop of coral

Pitkään olen blogin perustamista miettinyt ja jahkannut, mutta tässä tämä nyt vihdoin on, tervetuloa! Style In A Coconutshell tulee keskittymään tyyliini sekä muotiin ja pukeutumiseen yleisesti. Haluan myös jonkin verran käsitellä terveyttä ja hyvinvointia, blogin nimikin putkahti mieleeni eräänä aamuna lisätessäni smoothieen kookosöljyä. Mutta siirrytäänpä esittelyistä itse asiaan eli asuuni!

After a lot of pondering and procrastinating, my blog is finally here, welcome! Style In A Coconutshell will concentrate on my personal style as well as fashion in general. I also want to write a little bit about health and wellness, the name of the blog actually popped into my head one morning as I was adding coconut oil to my smoothie. But let's move on to my outfit now!


Viime aikoina minua on kovasti kiehtonut rentojen ja skarppien elementtien yhdistäminen. Tässä asussa esiintyvällä neulepaidalla on aika hauska tarina, se kuului nimittäin alunperin äidilleni. Ihastelin sitä hänen päällään vuosi sitten juhannuksena, illastaessa paidalle kuitenkin putosi jotain, joten se päätyi heti pesuun. Pesussa paita kutistui aika lailla ja minä sitten tyytyväisenä omin sen. Leveä se on vieläkin ja kutistumista tapahtui eniten pituussuunnassa, joten riippuen miten paidan asettelee, on joko selkä tai vatsa vilkkumisvaarassa. Itse olen päätynyt vilauttelemaan mieluummin hiukan alaselkää, silloin kaulaan mahtuu korukin.

Lately I've been inspired by the combination of relaxed and formal elements. The sweater in this outfit has a funny story as it originally belonged to my mother. I admired it on her last summer on midsummer's eve, something dropped on it during dinner, so into the washing machine it went. The sweater shrank quite a lot in the wash, so I was more than happy to adopt it. It's still wide and it shrank mostly lengthwise, so depending on how I position the sweater either my stomach or my back is in danger of showing. I prefer to flash a little lower back, in that case there's enough space in the front for a necklace.


Tämä on ollut loppukevään ja alkukesän luottoasuni päivinä, joina säästä ei ota oikein selvää. Puolipitkillä hihoilla varustetulla neuleella pärjää vähän viileämmässäkin, mutta se on silti sopivan kesäinen mikäli yhtäkkiä lämpenee. Koska rakastan värejä, piti asuun toki lisätä pari väriläiskääkin Stradivariuksen korallisten avokkaiden ja äitini tekemän oranssin sävyissä hehkuvan kaulakorun muodossa.

This has been my late spring and early summer go-to outfit on those days when the weather is a bit unpredictable. The half sleeved (or 3/4, I'm not quite sure...) sweater keeps me warm on slightly cooler days, but is still summery enough if the weather warms up unexpectedly. Because I love color, I naturally had to add a pop of color to the outfit in the form of coral pumps from Stradivarius and a necklace in orange hues made by my mother.
Neule/sweater: Part Two
Farkut/jeans: Lindex
Kengät/shoes: Stradivarius
Laukku/bag: Cristelle & Co.
Korut/jewelry: äidin tekemät / by my mom


Jes, ensimmäinen blogipostaus on nyt tehty ja tästä on hyvä jatkaa! Odotan innolla pääseväni kehittymään tässä hommassa ja oppivani uutta niin tyylistä, valokuvauksesta kuin itsestänikin. Toivottavasti myös onnistun ilahduttumaan jotakuta siellä ruudun toisella puolella kuvillani ja jutuillani!

Yay, first blog post is now done! I'm looking forward to developing in blogging and learning new things about style, photography and myself too. Hopefully I can also make some of you smile on the other side of the screen with my photos and posts!

4 comments :

 1. Hei, hyvä ja lupaava alku blogillasi! Tykkään tyylistäsi ja jään samalla seurailemaan, seuraan aika harvoja tyyliblogeja, mutta josko tekisin poikkeuksen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, ensimmäinen kommenttini, kiitos siitä! :) Ja hienoa, että tykkäät, toivottavasti osoittaudun jatkossakin poikkeuksen arvoiseksi. ;)

   Delete
 2. Ihana asu, erityisesti nuo korkkarit on jotain superihanaa <:
  Tykkään myös blogisi ulkoasusta, se on ihanan... pähkinäinen:D


  http://annasophiadiy.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Olin niin iloinen, kun aikoinaan bongasin nuo korkkarit Tallinnan Stradivariuksesta, täällä Suomessa kun on aika värittömät kenkävalikoimat.
   Mietin, että tuliko noita kookospähkinöitä viljeltyä tänne vähän liikaakin, mutta kiva kuulla, että siellä tykätään. :D

   Delete