30 January 2014

New look for new inspiration?

Luovana ja luovuutta aina vaan enemmän kaipaavana ihmisenä nautin suunnattomasti inspiraation tunteesta. Inspiraatio sanana taitaa olla blogimaailmassa jo aika ylikäytetty, mutta kukapa ei pitäisi tuosta innostuneesta mielentilasta?

Mutta kuinka turhauttavaa onkaan, kun tuntee itsensä inspiroituneeksi, mutta ei tiedä mihin tekemiseen tuon kaiken innostuksen ja energian kanavoisi? Kun mikään ei oikein lähde sujumaan ja ainainen vastatuuleen tarpominen saa mielentilan laskuun? Tai kun inspiraation tunne on muutenkin kausittainen ja häilyvä?

Niinpä, inspiraatio on ollut hieman karkuteillä viime aikoina. Heti, kun annoin itselleni luvan olla kirjoittamatta tänne, jos ei siltä tunnu, alkoi hiljaiselo. Ei ole oikein mitään sanottavaa. Pukeutuminen ei juuri nyt kiinnosta pätkän vertaa, ainakaan tämän hetken pukeutuminen. Voi, kun tulisikin jo kevät ja voisi pukeutua sen mukaan miltä tuntuu eikä sen mukaan miten parhaiten pysyy hengissä, ja vastaantulijat näkisivät jotain muutakin kuin pelkän ulkotakin.

Jos ei kirjoittaminen ja kuvaaminen oikein luista nyt, niin vietin hiljattain pari iltaa uutta ulkoasua väkertäessä. Kaipaan jotain erilaista! Vaikka yksinkertainen pohja toimiikin mainiosti, en haluaisi, että blogini näyttää ihan samalta joka toisen tyyliblogin kanssa. Maanantaina sain viimein uuden ilmeen käyttöön ja yksinkertainenhan tämäkin on, mutta ehkä vähän viimeistellymmän ja sofistikoituneemman näköinen. Ja ennenkaikkea, hieman erilainen! Kai?

Layoutin suunnittelu myös muistutti, että saan kyllä aikaan ja nautin tekemisestä erittäin paljon, kun minulla on idea! Mutta olen jo kauan ennen blogiakin kärsinyt siitä, että ne ideat loistavat välillä poissaolollaan. Olen muutenkin kovin kausittainen ihminen, välillä kaikki luistaa mainiosti, välillä ei saa mitään aikaa, välillä yksi asia kiinnostaa, välillä joku ihan toinen. No, toivottavasti uusi ulkoasu antaisi vähän potkua ja uusia ideoita tähänkin hommaan, minulla on jo ikävä bloggaamista!

I'm always craving for more creativity in my life and I absolute love feeling inspired. I feel as though the word inspiration is a bit overused in the blogging world, but then again, who doesn't enjoy that feeling of excitement and new opportunites?

But how frustrating is it when you're feeling thoroughly inspired, but don't really know what to channel all that energy and enthusiasm into? When nothing quite catches on and the constant uphill battle drags down your mood? Or when the feeling of inspiration comes in phrases and is quite fickle anyway?

Yup, my inspiration has gone missing recently. As soon as I gave myself the permission to not write here unless I truly felt like writing, the silence began. I don't have really have anything to say at the moment. I couldn't care less about style right now, or at least dressing up for the current weather. Oh, how I wish spring would arrive and I could finally wear what I actually want to instead of just trying to stay alive in the freezing cold temperatures, and that the world would actually see more of me than just the overcoat.

Despite writing and photographing not really happening right now, I did work on a new layout for a couple of evenings recently. I just want something different! Even though I like simple designs, I don't want my blog to look like every other style blog out there. I finally uploaded the new layout on Monday and though it is still very simple, it seems more polished and sophisticated than before. And a little bit different! I hope?

I'm happy that designing the layout reminded me of how much I can get done, and enjoy the process too, when I have an idea! But even long before the blog, I've suffered from a total lack of ideas periodically. And even in general, I do seem to go in phrases. There's times when everything seems to run smoothly, then there's times when I seem to get nothing done. For a while I'm interested in one thing, then in the next moment something completely different. But hopefully the new layout will result in some new inspiration content-wise as well. Cause honestly, I really miss blogging already!

No comments :

Post a Comment