14 October 2013

Outfit amidst the yellow leavesKeltaisten lehtien teema jatkukoon vielä asukuvien muodossa. Päätin viikonloppuna, että nyt on viime hetket nauttia avokkaista ennen kuin säihin sopivien kenkien valikoimani muuttuu erittäin suppeaksi ja uskaltauduinpa ulos jopa pelkällä bleiserillä. Asusta ei oikeastaan (kerrankin!) ole paljoa sanottavaa, kaikista sen osistakin olen tarinoinut jo aiemmin. Tykkään asusta tosi paljon, se ansaitsi jo viime syksynä luottoasun tittelin. Violetti bleiseri tuo väriä mustavalkoisuuteen ja näyttävä koru sekä farkkujen vahapinta ja vetoketjut pitävät huolen siitä, ettei vähäeleinen asu jää kuitenkaan tylsäksi. Niin yksinkertaista ja helppoa, mutta niin toimivaa! Ja niin toimi kyllä tämä kuvauspaikkakin, on nuo keltaiset lehdet vaan niin mielettömän upeita ja kuvauksellisia!

And the yellow leaves theme continues for a set of outfit photos. On Saturday I decided to enjoy the very last moments of pumps season before my weather appropriate shoe selection narrows down considerably and I even braved the autumn weather by going out in just a blazer. I don't (for once!) actually have much to say about the outfit, I've already written about all the individual pieces before. I love this outfit, it already earned it's status as my go-to autumn outfit last year. The purple blazer brings a bit of color alongside the monochromy, and the distinct necklace as well as the waxcoating and zip details of the jeans save the understated outfit from becoming boring. So simple and so easy, but works like a charm! And so did the location of these photos, those yellow leaves are just so incredibly stunning and picturesque!

2 comments :

  1. Onpa tosi kaunis kokonaisuus. Ihastuin yksinkertaiseen tyylikkyyteen, ja onhan tuo korukin tosi upea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon Ansku! :) Toi koru tuo kyllä kivasti mielenkiintoa ja sellaista viimeisteltyä fiilistä yksinkertaisiin asuihin.

      Delete