05 May 2014

Mango did it again!

En vain voinut vastustaa! Piipahdin lauantaina Mangoon aikeenani katsella jotain ihan muuta ja harvoin edes teen heräteostoksia. Mutta sitten huomasin nahkatakkirekkien yllä komeilevan -30% tarjouskyltin. Lopun voittekin varmaan arvata...

Oops, I just couldn't resist! I stepped into Mango on Saturday with absolutely no intention to look at leather jackets, I rarely buy anything on a whim anyway. But then I saw this -30% off sign above the leather jacket rack. I'm sure you can guess what happened next...

Tämä upea harmaanruskean mokkaa ja nahkaa yhdistelevä biker-mallinen takki herätti kiinnostukseni jo maaliskuulla, mutta edellinenkin nahkatakkiostos oli sen verran tuore, että maltoin mieleni. Nyt kun hinta oli tippunut reilusta satasesta seitsemäänkymppiin, piti takkia ainakin sovittaa ja kun se mokoma vielä istuikin ihan täydellisesti, en raaskinut jättää sitä enää kauppaan.

En kyllä voi kuin ihmetellä näiden Mangon nahkatakkien viimeisteltyä ja yksityiskohtaista ulkonäköä. Yleensä halvemman hintaluokan nahkatakit ovat todella pelkistettyjä, mutta näissä on hintalaatusuhde enemmän kuin kohdallaan. Upeat tikatut pintanahkaiset kohdat olkapäillä ja olkavarsissa tekevät takista ihan mielettömän ryhdikkään näköisen päällä. Myös pintanahkaiset kaulukset tuovat mokkatakkiin sitä jotain ja vetoketjujenkin väri sointuu niin kauniisti nahan väriin. Jännä muuten huomata miten nämä maanläheiset sävyt ovat alkaneet kutsua minua ihan uudella tavalla...

This gorgeous greyish brown biker jacket had already caught my attention back in March, but as I'd just bought another leather jacket not too long before, I managed to restrain myself. Now as the price had come down from €110 to just €70, I had to at least try it on. And the damn thing fit so perfectly that I didn't have the heart to leave it at the store.

I can't believe how beautifully detailed and finished Mango's leather jackets are. Usually the leather jackets at more affordable price points tend to look quite plain, but with these you definitely get more than your money's worth. The padded shoulders and upper arms flatter your posture so incredibly well and the kid leather lapels add an extra interest to a suede jacket. Even the shade of the hardware is perfectly matched to the shade of the leather. Talking of shades, I'm quite surprised by how I've all of a sudden been drawn to these earthy colors...

Jos jollakulla muulla on nahkatakin mentävä aukko vaatekaapissaan, niin kannattaa käydä Mangossa kurkkaamassa. Tarjouksessa oli paljon muitakin nahkatakkeja ja tarjoushinnat olivat voimassa 11.5. asti. Samat tarjoukset näyttivät olevan myös netissä, joten koskee varmaan kaikkia liikkeitä.

Mukavaa uutta viikkoa!

I'm not sure if the offer is worldwide, but there were plenty of beautiful leather jackets on sale at Mango until the end of this week, so it might be worth a visit if you're after a leather jacket.

I wish you a fantastic new week!

6 comments :

 1. Apua! Nyt pidän näppini erossa niiden verkkokaupasta, vaikka miten voisin samanlaisen takin kotiuttaa. :D Ihan täydellinen toi!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, pahoittelen jos tuli houkutuksia! ;)

   Delete
 2. Ihana noi nahkis, oon kattellu jo pitkään Mangossa mutta en oo raaskinut ostaa. Olis kiva nähdä kuvaa päälläkin :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elisa! No nyt vaan kipinkapin Mangoon, jos tällä hinnalla jo raaskisit. ;) Mietin kyllä, että olisin kuvannut takin myös päällä, mutta päätin sitten säästää sen asukuviin. Niitä varmaan tulossa kunhan tulee taas vähän lämpimämpiä ja aurinkoisia päiviä! :)

   Delete
 3. Onpas kiva ostos, ehdottomasti ovat nahkatakit hintansa väärtejä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! Kyllä ovat ja etenkin tällaiselle täydellisestä nahkatakkikokoelmasta haaveilevalle nahkatakkifanille! ;)

   Delete