07 May 2014

Trying out double denim

Tiedättekö mikä kevätpukeutumisessa on parasta? Se kun pitkästä aikaa aamulla vaan muistaa jonkun vaatekappaleen ja sen pystyykin heti pukemaan päälle! En tiedä kuulostaako edellinen lause mahdollisesti jonkun korvaan hieman hassulta... Mutta kun tällä kylmässä Suomessa asuvalla tytöllä on paremmin jonnekin Etelä-Euroopan ilmastoon sopiva vaatevalikoima, niin se tunne kun oikeasti suurin osa vaatekaapin sisällöstä sopiikin vallitsevaan säätilaan, on mitä mahtavin! Pukeutumisesta tulee yhtäkkiä helppoa ja hauskaa, juuri kuten sen kuuluisikin olla.

Yhtenä lämpimänä aamuna viime viikolla muistin edelliskesän alennusmyynneistä ostamani herkullisen vaaleanpunaiset mokkasiinit. Totesin niiden sopivan parhaiten näiden kulutettujen farkkujeni värisävyyn. Vedin farkut jalkaan, sitten sujautin jalat mokkasiineihin. Kävelin eteiseen ja vilkaisin henkareilla roikkuvia vaatteita. Katseeni osui farkkupaitaan, hmmm... Tupladenim on aina epäilyttänyt minua, mutta puin ennakkoluulottomasti farkkupaidankin päälleni ja heitin vielä sen päälle konjakinruskean nahkatakin. Ei hassumpaa, laukku vielä mukaan ja menoksi. Ja koko hommaan meni vain muutama minuutti! Miksei pukeutuminen voi aina olla näin helppoa?

I just realized the other day what the best thing about spring is stylewise. It's when a certain garment pops into your mind in the morning and you can actually wear it that very same day! Now if that sounded a bit strange, let me explain... The truth is that I live in a cold country and have a wardrobe that suits a much warmer climate. So the feeling when most of my clothes are actually weather appropriate, is just amazing! Choosing an outfit suddenly becomes easy and fun, just like it should be.

One warm morning last week, I remembered these gorgeous pink moccasins that I bought from the sales last summer. They go best with the shade of these distressed jeans, so I put on the jeans and the shoes and took a look at the clothes on the rack. I spotted my denim shirt, an absolute fave from last summer, hmmm... I've been a bit wary of double denim, but decided to try it out and when I still added my cognac leather jacket on top, it didn't look quite that bad. Grabbed my bag and off I went. And the whole process only took a few minutes! Why can't it always be this easy?

Mango jacket // Only shirt // H&M jeans // Global Essentials shoes // Cristelle & Co. bag

6 comments :

 1. Kaunis kokonaisuus ja mitkä ihanat kengät! Nuo ovat kyllä kertakaikkisen suloiset <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! :) Ja kyllä, nuo kengät ovat ihan supersuloiset, tuota väriä ei vaan voinut vastustaa. Ja niin mukavatkin vielä!

   Delete
 2. Replies
  1. Hih, kiitos! Tämä takki on kyllä aika <3 ;)

   Delete
 3. Hieno asu ja hyvä kokonaisuus! Joskus parhaat asut tai isdeat syntyvät ihan melkein vahingossa, liikaa yrittämättä!
  T:Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Liiasta yrittämisestä ja liian monimutkaisesta ajattelusta haluaisin kokonaan eroon pukeutumisen suhteen, koska yleensä ne parhaat asut syntyvät helposti ja luonnostaan! :)

   Delete