14 August 2014

Sequin vest and signs of autumn

Syksyn merkkejä on selvästi ilmassa - valitsin nimittäin ekaa kertaa sitten kevään ylleni jotain viininpunaista! Viininpuna-harmaa-musta värimaailma henkii oikeastaan kokonaisuudessaan vahvasti syksyä ja vaikka syyspukeutumista vastaan minulla ei mitään olekaan, niin ajatus syksyn vääjäämättömyydestä kouraisee kyllä rinnasta ikävästi... Olen niin vahvasti kesäihminen!

Kesäpukeutuminen on muuten jäänyt tänä kesänä aika vähälle, valitettavasti. Ensin oli se kylmä kesäkuu, sitten heinäkuun alun jumitin maksihameessani ja siinä silkkipaita & shortsit -yhdistelmässä, ja ihanat ennätyshelteet kuluivat suurimmaksi osaksi mökillä, jossa päivän asun virkaa toimittivat lähinnä bikinit.

Nyt on kuitenkin aika palata elävien kirjoihin vaatteidenkin osalta. Tämä maanantainen asu oikeastaan lähti uudesta strassikirjaillusta laukustani, mutta kas kummaa, laukku vaihtuikin vielä viimeiseksi toiseen. Muistin nimittäin tämän uudehkon paljettiliivini, ja paljettiliivi yhdistettynä strassilaukkuun olisi ollut jo hieman liikaa...

Signs of autumn are clearly in the air when this girl chooses to wear something burdungy! The burgundy-grey-black color scheme is very autumn indeed and though I've got nothing against autumn clothing, even the thought of the inevitable change of season makes me feel very uneasy. I just love summer so much!

Come to think of it, I didn't actually do a whole lot of summer dressing this summer, such a shame! June was very cold in here, I was wearing the same clothes as in March!! Then came July and I got stuck into my maxi skirt as well as the silk blouse & shorts combo. And finally when the lovely heat decided to show up, I was at the summer house and my outfit of the day for two and a half weeks was a bikini.

Now I'm in the city again and it's finally time to return back to form and actually wear clothes! This outfit from Monday actually started with my embellished bag, but ended up with a completely different bag. Because at the last minute, I remembered this sequin vest and decided to spice up the outfit with it, and a sequin vest with a jeweled bag would have been a little too much...

Niin, paljettiliivi, tuo epäkäytännöllisyyden huipentuma! Yritän yleensä ostaa käytännöllisiä ja monikäyttöisiä vaatteita, mutta lyhythihainen liivi ei totta puhuen toimita paljon muuta kuin koristeen virkaa. Mutta saahan sitä joskus hullutellakin?

Ostin paljettiliivin keväällä mielessäni Robbie Williamsin swing-keikka, johon halusin ylleni ripauksen teemaan sopivaa glamouria pitäen kokonaisuuden kuitenkin tarpeeksi käytännöllisenä seisomapaikat ja jonottaminen huomioonottaen. Liivi siis piristi simppelin t-paita ja farkut yhdistelmän konsertti-iltaan ja nyt se saa puolestaan piristää arkea sekä säihkeellään että siihen liittyvillä upeilla muistoilla. :)

So, let's talk about the sequin vest for a bit. I usually try to buy even somewhat functional clothing, but let's be honest here - a short-sleeved sequin vest doesn't really have much of a purpose except to look good! But we're allowed a little superficial fun every now and then, right?

I bought this vest in the spring with Robbie Williams' swing gig in mind as I wanted to inject a bit of glamour into my otherwise practical, and designed for hours of queuing and standing, gig outfit. The vest really did a great job at upgrading my t-shirt and jeans for an evening of swing and now it serves as a little pick-me-up for the everyday, not only with it's shine and sparkle, but even more so with all the special memories it holds. Awww... :)

Zara vest // H&M t-shirt // Vila shorts // Cristelle & Co. bag // Vagabond shoes

2 comments :

 1. Tosi hyvältä näyttää tämä asu. Paljettiliivi tuo sitä jotain muuten simppeliin asuun! Äh, niin tiedän tuon syyshaikeuden... Joko se kesä meni, ne ihanat, huolettomat hellepäivät?! Minä en edes valitettavasti päässyt juurikaan nauttimaan niistä.:( Töissä suljettujen sälekaihdinten takana meni vähintään se 10h joka arkipäivä, ja viikonloput menivätkin koomassa... Mutta vaikka niistä olisikin päässyt nauttimaan, niin menisi se siltikin nopeasti. Miksi lapsuudessa kesät tuntuivat jatkuvan ikuisesti?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo, tuttu tunne tuo "joko se kesä meni". Ensin sitä odotettiin pitkään ja hartaasti, ja eihän siitä ole kuin hetki kun oli vielä toukokuu ja koko kesä edessä, ja nyt se muka on jo ohi. :( Ja pahinta on se, että on niin vietävän pitkä aika siihen, kun saa taas seuraavan kerran nauttia niistä ihanista lämpimistä päivistä... :(

   Voih, toimistolla istuminen helteillä on kyllä niin turhauttavaa. Mulla oli pitkälle heinäkuuhun sellainen surullinen olo, etten ole nauttinut kesästä tarpeeksi. Onneksi mulla kävi kuitenkin ihan mieletön tuuri noiden mökkiviikkojen suhteen, kun ne ennätyshelteet sattui juuri siihen ajankohtaan! Mutta tosiaan, liian nopeasti se silti meni ja haikeutta on ilmassa, en kuulu niihin ihmisiin, jotka iloitsevat syksystä. Intiaanikesää odotellessa... ;)

   Delete