27 August 2014

Simplicity

Khaki ja vaaleanpunainen, niiden yllättävään liittoon ihastuin jo viime vuonna ja kyseisessä yhdistelmässä piili eilisenkin asun juju. Muuten asu ei voisi juuri pelkistetymmäksi muuttua eikä minulla, harvinaista kyllä, taida olla siitä hirveästi jaariteltavaa! Mitä nyt tässä kirjoittaessani hoksasin, että khakit farkut ja luonnonvalkoinen paitapusero olivat molemmat aika korkealla viime syksynä kokoamallani toivelistalla, joten hauska näin jälkikäteen todeta niiden löytyneen ja tuntuvan vielä tänäkin syksynä ihan yhtä mainioilta valinnoilta kuin miltä ne vuosi sitten haaveissa tuntuivat.

Nämä kuvat on muuten otettu Canonilta lainaan saamallani 50mm 1.4-objektiivilla. Olipa kiva ottaa asukuvia, kun automaattitarkennus osui kohdilleen huomattavasti varmemmin kuin oman 50mm 1.8 kanssa, ja onhan tuo piirtokin kyllä tosi nättiä! Suuri kiitos Canonille tästä lainamahdollisuudesta!

Khaki and pink, I've quite fancied this unexpected combo ever since last autumn and it was this color play that really made yesterday's outfit as well. The outfit itself is just about as simple as it can get, so for once I haven't got much to blabber about actually, haha! Though one interesting thing that I noticed as I was typing this, is that khaki jeans and an off-white blouse were both on top of my wishlist a year ago, so I'm pleased that a year on, I still wear them as much as I believed I would when putting together the wishlist last autumn.

These photos are taken with the Canon 50mm 1.4 lens that Canon kindly lent to me. It was a pleasure to take outfit photos when the autofocus just nailed it, unlike with my own 50mm 1.8, and the overall image quality is very pretty! A big thank you to Canon for letting me test this lens!

E'NY silk blouse // H&M jeans // Urbancode bag // Zara shoes

2 comments :

  1. Tosi hyvän näköinen asu! Tää toimii!:) Minä oon kyllä kuvitellut, etten tykkää yhtään khakista, mutta taidanpa tykätä sittenkin.:D Muuten, kuka ottaa sinun asukuvat? Niin ja tuo sun pikkulaukku on aivan ihana!


    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kiva kuulla, kiitos paljon! :) Ja niinhän se mieli muuttuu, mulla oli khakin suhteen ihan sama juttu. En tykännyt sitten niin yhtään kunnes muistaakseni viime vuoden keväällä tuli yhtäkkiä se ahaa-elämys, että khakihan on oikeastaan tosi kiva! Ja viimeisen vuoden aikana olenkin sitten käyttänyt sitä todella paljon parkan ja näiden farkkujen muodossa. Niin, ja laukku on kyllä ihana, asukuvauspäivinä vaan vähän rassaa kanniskella järjestelmäkameraa olalla, kun ei mahdu laukkuun! :D Asukuvien ottamiseen valjastettu epäonninen on yleensä eläkkeellä oleva isäni. :)

      Delete