30 October 2014

Orange & burgundy

Käytän usein samaa asua monen monituista kertaa. Jos asu vaan on hyvä, miksi antaisi sen mennä hukkaan käyttämällä sitä vain kerran? Usein käytän myös erilaisia variaatioita samasta asusta. Viihdyin niin mainiosti khakia ja ruskean sävyjä yhdistelevässä asussani, että käytin sitä parin päivän kuluttua uudelleen vaihtaen khakit farkut denimsinisiin. Sitten ajattelin kokeilla viininpunaisia farkkuja. Mutta toisaalta teki mieli uudistaa kokonaisuutta vähän enemmänkin ja silloin tämä oranssi huivi juolahti mieleeni. Viininpunainen ja oranssi, voisiko se toimia? Miksikäs ei, toimiihan se ruskankin kohdalla. Ja niinhän siinä kävi, että tykästyin väriyhdistelmään ihan täysillä! Nämä odottomattomat väriyhdistelmät vaan ovat se asia, joka saa sydämeni sykkimään pukeutumiselle. Rakastan väreillä leikittelyä! Vaikka olenkin hiljattain löytänyt neutraalien värien kauneuden ja halun rauhoittaa niitä räikeimpiä värikokeiluja, ripaus väriä ei koskaan ole huono idea!

Niin, ja kuten kuvasta ehkä näkyy, ei tämä ollut ihan tämän päivän asu. Nopeasti nuo lehdet tippuivat viime viikolla... Olen nyt jumittanut kamelitakkiunivormussani ja syysväsymystäkin on ilmassa, joten postaustahti on kokenut pienen kolauksen. Mutta linjoilla ollaan yhä! ;)

I often repeat the same outfits. If it's a good fricken outfit then why on earth would I let it go to waste by just wearing it once? Often I also do variations of the same outfit. I really liked my khaki and shades of brown outfit, so I ended up wearing it again with denim blue jeans instead of khaki. Next up, I thought I'd try burgundy jeans with it. But I wanted to shake it up a little bit and that's when my orange scarf popped into mind. Burgundy and orange, could that work? Why not, it works on those autumn leaves after all. And tell you what, I loved the combo! It's these kinds of unexpected color combos that I live for! I honestly love playing with color! Despite my newly found love for neutrals and the desire to tone down the crazy color experiments, a little bit of color is still never a bad idea.

H&M sweater, jeans & hat // Mango jacket // 2nd hand scarf // O.I.S. shoes // Global Accessories bag

No comments :

Post a Comment