17 April 2014

Good outfit day in sunny orange

Ahh, ihana aurinko, ihana lämpö! Uskaltauduin eilen jättämään parkan kotiin ja täytyypä sanoa, että yllätyin kun nahkatakissa ei paleltanutkaan. Ja yhtälöön kun lisäsi vielä auringonpaisteen ja oranssin huivin, niin ei voinut kuin hymyillä!

Pitkästä aikaa oli myös sellainen olo, että nyt on hyvä asupäivä. On se jännä kuinka paljon pukeutuminen vaikuttaakaan mielialaan ja itsevarmuuteen. Hyvässä asussa tuntuu kuin voisi valloittaa maailman ja jos taas asu ei oikein toimi, on koko päivän hieman nuutunut olo. Ja juuri nyt tuntuu, että hyvä asupäivä = kirkkaat värit.

Oh, how I love the sun and some warmth! Yesterday I braved the Finnish spring by leaving my parka at home and I gotta say I was surprised that I didn't feel cold in my leather jacket. And with the sunshine and the orange scarf, I just couldn't help but smile all day!

For the first time in a while I also felt like I had a good outfit day. It's amazing how much your outfit can affect your mood and your confidence. When you've got a good outfit on, you feel like you're on top of the world and when the outfit's not really there, you kinda feel sluggish for the whole day. And right now it seems bright colors equal a good outfit day for me.

Vaikka parka saikin lepopäivän, khakista ei päästy eroon vieläkään. Khakin ja oranssin yhdistelmä on nimittäin houkutellut jo pitkään. Ja alkukuusta ostamani valkoinen silkkipusero tarjoaa värileikittelyille hyvän pohjan. Voitteko uskoa, etten aiemmin omistanut lainkaan valkoista, pitkähihaista puseroa? Kauan olen kaipaillut tätä monipuolista vaatekappaletta kaappiini ja onneksi löysin vihdoin sen täydellisen. Yhdistelymahdollisuuksia avautui niin paljon lisää, kun on edes yksi neutraalinvärinen pusero!

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Even though the parka got some much needed rest, khaki doesn't seem to be going anywhere. The combination of khaki and orange is something I've wanted to try for a while. And the white silk blouse that I recently bough offers a good base for playing with colors. Can you believe I didn't own a white, long-sleeved blouse at all before? I've been longing after that versatile piece for so long and lucky I finally found the perfect one. Having even one neutral colored blouse opened up tons and tons of new possibilities!

I wish you all a happy easter!

Mango jacket // E'NY blouse // H&M jeans // 2nd hand scarf // O.I.S. shoes // Global Accessories bag

2 comments :

 1. Tuo aurinkoinen oranssi sopii sinulle loistavasti.
  Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kaisa! Viihdyinkin oranssissa niin erinomaisesti, että pitää varmaan ruveta vilkuilemaan oranssia entistä tarkemmin kaupoilla...

   Kiitos samoin! :)

   Delete