22 April 2014

Yellow jeans

Taas se tapahtui, jymähdin pääsiäiseksi edellisen asupostaukseen kokonaisuuteen, koska tykkäsin siitä niin paljon. Kunnes vihdoin eilen – pääsiäismaanantaina – päätin, että on korkea aika vetää jalkaan keltaiset farkut viimeisen pääsiäispyhän kunniaksi.

Hurahdin pari vuotta sitten ihan toden teolla värillisiin farkkuihin ja pitkälle kesään jatkuneiden etsintöjen jälkeen tilasin Nellystä nämä samat farkut sekä keltaisena että pinkkinä. Farkut olivat oikein passelit, mutta värifriikin yllätti se miten vaikeasti yhdisteltäviä ne lopulta olivat. Vaikka muuten yhdistelen useampia värejä ihan sujuvasti, niin näin kirkas alaosa ei tuntunut oikein sopivan värikkäiden yläosien pariksi. Nyt ostettuani tämän valkoisen silkkipuseron, tuntuu kuin värikkäät farkutkin olisivat saaneet uuden elämän, nehän ovat kuin luodut toisilleen.

Muuten asu oli aika peruskauraa. Mutta näissä perusasuissa viihdyn kaikista parhaiten! Joskus sitä silti tulee mieleen, että voiko näin samalla kaavalla rakennettuja asuja edes postailla. Hassua, koska lukijana minua ei koskaan ole häirinnyt samankaltaiset asut, omasta mielestäni muotiblogien viehätys kun on nimenomaan nähdä miten tavalliset ihmiset pukeutuvat tavallisina päivinä. Eli farkkuja ja nahkatakkeja lienee luvassa paljon tulevaisuudessakin!

Once again I found myself wearing the same outfit for three days in a row! I spent nearly all of easter in the outfit from my last outfit post, cause I just liked it that much. Until yesterday – Easter Monday – I finally decided it's about time to wear my yellow jeans before easter is over.

I was really obsessed with colorful jeans a couple of years ago, but my quest for them continued well into the summer until I finally found these jeans in yellow as well as pink. I loved them, but was a bit taken aback by how difficult they were to match. As a color lover, I'm used to wearing multiple colors at once, but such bright bottoms just didn't seem to fit with colorful tops. But now I feel like this white silk blouse I recently bought has given a whole new life to my bright jeans, that's how perfectly they go together!

The rest of the outfit wasn't anything new really. But these basic outfits are what I feel most comfortable in! Sometimes I can't help thinking if it's even okay to post such similar outfits. Which is funny, cause as a reader it has never bothered me. In fact it's the exact reason why I love fashion blogs - seeing how normal people dress on normal days. So I bet there'll be plenty of jeans and leather jackets to come!

Mango suede jacket // E'NY blouse // Three Little Words jeans // O.I.S. shoes // Global Accessories bag

6 comments :

 1. Ei jymähtäminen haittaa, kun on kiva asu jossa viihtyy.:) Hienot keltaiset housut ja kiva asu myös. Eikä haittaa yhtään, että asut toistavat samaa kaavaa, kuten sanoit, blogeissa on mielenkiintoista just erilaisten ihmisten aidon pukeutumisen seuraaminen. Olkoon kyse sitten juhlasta tai arjesta.

  Koitin muuten vastata edelliseen ansiokkaaseen pohdintaasi omasta lempipaikasta-my happy place, vai miten se nyt menikään. Sain pitkän sepustuksen aikaiseksi, vain jotta se katoaisi bittiavaruuteen..:b Noh, täytyy koittaa ottaa uusiksi. Se kun on niin hyvä ja mielenkiintoinen aihe!

  T:Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen aina ollut aika jymähtäjä-tyyppiä ja käytän niitä suosikkiasuja paljon, mutta näin blogin myötä sen tajuaa ihan eri lailla, että kuinka paljon niissä samoissa tuleekaan viihdyttyä. :D Ihan prikuulleen samoja asuja kun ei oikein viitsi tänne kuvata, mutta hyvä kuulla, ettei samalla kaavalla olevat asut haittaa, niitä nimittäin varmasti on tulossa!

   Ja voih, todella ikävää, että vaivalla raapustamasi kommentti katosi! Muistan, että olet aiemminkin maininnut samasta ongelmasta ja harmi, että Blogger vieläkin temppuilee. :( Olisi ollut kiva kuulla mietteitäsi aiheesta, mutta kirjoittelepa sitten jos ja kun jaksat ja ehdit, ei se postaus minnekään karkaa! ;)

   Delete
 2. Niin ja tästä kokonaisuudesta vielä; pidän kovasti, keltainen ja ruskean sävyt ovat kaunis yhdistelmä! Ja superhieno silkkipaita myös! :)

  T:Anna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vielä asukehuistakin Anna! :)

   Delete
 3. Kaunis kokonaisuus, farkut ovat kivan keltaiset ja pirteät. En minäkään oikein alkuun osannut noiden värikkäiden housujen kanssa, mutta hiljalleen ne jäivät ja nyt tuntuu siltä, että pitäisin pelkästään noita värikkäitä jos voisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Dahlia! :) Kiva, että sinäkin liputat värikkäiden housujen puolesta! Itse käytin ennen päivästä toiseen denim-sinisiä farkkuja, mutta nykyään onneksi löytyy useammatkin värilliset ja varsinkin murretun sävyisiä, viininpunaisia, khakeja ja violetteja farkkuja tulee käytettyä jo yhtä usein kuin denim-sinisiäkin. Nämä kirkkaat vaan ovat aiheuttaneet enemmän päänvaivaa, mutta nyt uuden puseron myötä ja kesää kohti mentäessä pääsevät varmasti ahkerammin ulkoilemaan! ;)

   Delete