10 September 2013

Oh no, not another Zara skort!

Zara grey pinstripe skort outfit

Oh, yes! Zaran sovituskopissa pohdiskelin tovin jos toisenkin voinko ostaa varsinaisen bloggarituotteen. Kyseessä on tietenkin the skort. Jos luet muotiblogeja, et varmaankaan ole pystynyt välttymään siltä tänä kesänä. Edestä se näyttää hameelta, mutta oikeasti kyseessä on shortsit. En ihastunut siihen ensi näkemältä, mutta pikkuhiljaa tykästyin leikkaukseen. Kesäversiot eivät kuitenkaan väreiltään miellyttäneet lainkaan. Suunnilleen kuukausi sitten huomasin Zaran nettisivuilla harmaan villakankaisen liituraitaversion, joka sytytti heti. Vielä kun näin sen kauniin Heidin päällä ja tiesin, että se on tullut kauppoihin, niin pitihän sitä suoriutua lähimpään Zaraan sovittamaan.

Hyvältä se näytti sovituskopissakin, mutta kysymys kuului onko skort ihan minua, onko se jotain, jota voin käyttää vuosia, vai haluanko sen vain koska se on nyt niin pinnalla? En kiellä etteikö mukana varmaan olisi jälkimmäistäkin, mutta se on oikeasti tosi hauska vaatekappale. En juurikaan käytä hameita, en vain osaa, minihameita vielä vähemmän, mutta shortsit ovat ehdottomasti mun juttu. Shortsihameessa hameen tyylikkyys yhdistyy shortsien helppouteen, best of both worlds. Ja hei, olettehan nähneet ne harmaat rusettishortsini? (asukuvia niistä löytyy täältätäältä ja täältä) Olen käyttänyt niitä erittäin ahkerasti jo kolme kesää, harmaat shortsit vaan tuntuvat sopivan melkein kaikkeen ja erikoisen leikkauksen ansiosta niihin ei edes niin vaan kyllästy. Nyt minulla on siis kesäisten rusettishortsien lisäksi täydellinen talviversio harmaista shortseista! Skort näyttää varmasti hyvältä sukkisten kanssa ja koska materiaalista kolmannes on villaa, ei takapuolikaan pääse jäätymään!

Oh, yes! I was at the fitting room at Zara trying to figure out whether I could buy such a fashion blogger item. Yes, I'm talking about The Skort. If you read fashion blogs, I'm sure you haven't been able to avoid it this summer. It's an ingenius pair of shorts that looks like a skirt from the front. I didn't fall in love the first time I saw it, but over time grew very fond of the cut. However, the summer versions did absolutely nothing to me in terms of colors. Then about a month ago as I was casually browsing the Zara website, I spotted this grey pinstripe version in a wool blend fabric and let me tell you, that was love at first sight! So when I saw it on the beautiful Heidi and knew it had hit the stores, I just had to get myself to the nearest Zara to try it on.

It looked just as pretty in the fitting room, but then I had a bit of dilemma. Is the skort really me, is it something I can wear for years or do I just want it because it's such a hot item right now? Of course there's a bit of the latter involved, I can't deny that, but it really is a great garment. I rarely wear a skirt, I just don't know how to and I don't do miniskirts either. Shorts on the other hand are a big favourite of mine. So with the skort I get the best of both worlds, the chicness of a skirt with the ease of shorts! And seriously, have you seen those grey bow shorts of mine? (outfit photos herehere and here) I've worn them to death for three summers now, grey shorts seem to go with everything and with a great, distinctive cut they never get boring either. So now in addition to my summery bow shorts, I have the perfect winter version too! The skort will look so good with tights and with a third of wool in it, I won't be freezing my butt either!


Sunnuntaina ei vielä ollut pelkoa jäätyneistä takapuolista ihanan intiaanikesän helliessä. Rakastan auringon lämpöä ihollani, joten jälleen kerran piti ottaa lämmöstä kaikki irti lyhyillä lahkeilla. En malttanut odottaa, että saan skortin päälle, joten se oli helppo valinta ja tämä kauniin sävyinen Cristellen toppi oli sille täydellinen pari. Tuntuu, että tämä asu on nähty täällä jo monta kertaa, ei samoilla elementeillä, mutta samalla kaavalla kylläkin. Mutta hei, jos se toimii, niin miksi ei? Tämä saattaakin olla jo viimeinen kerta tänä vuonna ennen kuin päälle pitää lisätä kerroksia...

There was no fear of frozen butts though when I wore it for the first time on Sunday. We've had a bit of an Indian summer here and since I just love feeling the sun on my skin, I of course have to take full advantage of every warm late summer day and get those legs out. The skort was a natural choice as I just couldn't wait to wear it and this Cristelle top in the most beautiful dusty lilac shade was the perfect companion to it. I feel like you've seen this outfit so many times, not the exact same elements, but the same formula. But hey, if it works, then why not? This might be the last time for this year though before I'll spice it up with some layers...
Toppi/top: Cristelle & Co. | Shortsihame/skort: Zara | Kengät/shoes: Zara | Laukku/bag: Cristelle & Co.

4 comments :

 1. Ihanaa, että kommentoit blogiini. En olisi ikinä muuten löytänyt tänne. Selailin asukuviasi ja näyttää kyllä tosi kivalta. Jään ehdottomasti seuraamaan. :) Niin ja toi Stockan edellisen postauksen takki kummittelee nyt minulla sitten verkkokalvolla. Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, kiitos itsellesi, että tulit tänne kurkkaamaan ja kommentoit! Ihanaa kuulla, että tykkäsit, tervetuloa vaan seurailemaan! :)
   Heh, no nyt meitä on sitten kaksi, jonka verkkokalvoilla se kummittelee, on se vaan niin täydellinen, paitsi hinnaltaan... :D

   Delete
 2. Itselläni oli joskus ala-asteella hameshortsit, sellaiset siniset joissa oli kukkia ja tykkäsin niistä! Sitten ne jäi pois muodista ja nyt noin kolmetoista vuotta myöhemmin ne rantautuu taas! Huikeeta huomata että alkaa olla sen ikäinen että oikeasti muistaa trendejä jotka tulevat takaisin! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä jännä miten erilailla ton muodin kiertokulun ymmärtää nyt, kun alkaa ihan oikeasti tulla muotiin sellaisia juttuja mitkä itsekin muistaa. Vähän harmittaa, että mua ei lapsena kiinnostanut lainkaan vaatteet enkä sen vuoksi muista ollenkaan mitä vaatteita mulla ala-asteikäisenä tai nuorempana oli. Yhdet vihreät farkut muistan, niistä tykkäsin hurjasti. Kukalliset hameshortsit kuulostaa aika söpöiltä! :)

   Delete