02 September 2013

Outfit in subdued hues


Viime viikolla oli mieli vähän maassa, sen takia blogissakin oli aika hiljaista. Yllätyin itsekin miten vaikeaa alakuloisella mielellä on kirjoittaa, ainakaan mitään kevyttä. Mutta nyt kun olo on jo pirteämpi, niin laitetaan kehiin yksi asu. Asun värimaailma kyllä kuvasti senhetkistä olotilaa tummine ja hillittyine sävyineen, ja sopi siten mainiosti alkavaan syksyyn.

Last week I was feeling a bit down, that's why it was rather quiet in the blog too. I was surprised by how hard it is to write anything light when you're feeling low. But now that I'm feeling better, let's publish an outfit. The colorscheme did reflect my mood that day with it's dark and subdued hues, thus fitting perfectly into early fall.


Rakastan noita vuosi sitten ostamiani vahapintaisia farkkuja ja ne taitavat päästä taas syksyllä tehokäyttöön. Tavallisia mustia farkkuja tuskin olisin ostanut, mutta vahapintaiset? Kyllä kiitos! Ainoa huono puoli niissä on, että vahapinnoite kuluu ajan myötä pois, höh. Tuntuu, että ne kaikista lemppareimmat vaatteeni ovat myös juuri ne, jotka ovat kaikista herkimpiä kulumaan... Yläosaksi valikoitui viininpunainen t-paita ja sen päälle harmaa neuletakki. Neuletakki on taas äitini vanha, minusta on hauska tarttua vaatekappaleisiin, jotka eivät ehkä ole ihan minun tyylisiäni tai sellaisia, joita olisin itse ostanut, ja kokeilla miten ne sopivat omaan vaatekaappiini. Tämä näyttikin yllättävän kivalta päällä ja toi särmikkäiden farkkujen rinnalle mukavaa pehmeyttä. Taas löytyi niitä rakastamiani kontrasteja!

I love these waxcoated jeans that I bought a year ago and I'm sure they'll be in heavy rotation this fall too. I doubt I'd have bought regular black jeans, but waxcoated? Yes, please! The only downside is that the coating does wear off with time, what a shame. My very favorite garments are always the most delicate ones... On the top I wore a burgundy t-shirt and over that a grey cardigan. The cardigan is my mom's old again, I think it's fun to try garments that are not exactly my style or what I would have bought myself and see how they fit into my wardrobe. This looked surprisingly good on and brought some comfy softness alongside the edgy pants. I certainly love my contrasts!T-paita/t-shirt: H&M
Neuletakki/cardigan: Cream
Farkut/jeans: Gina Tricot
Kengät/shoes: Zara
Laukku/bag: Cristelle & Co.

No comments :

Post a Comment