02 November 2013

Another one with the Ted coat


Laitetaanpas kehiin vielä toinen ulkovaatekerta Ted Bakerin viininpunaisella takilla. Kuten olen jo monta kertaa hehkuttanut, niin takki on kyllä mahtavan monikäyttöinen. Kauluksen lisäksi myös vyötä voi käyttää parilla tavalla, edellisissä kuvissa se oli solmittuna, näissä ihan soljella kiinni. Takin kanssa voi toki käyttää muitakin vöitä ja näyttääpä se hyvältä kokonaan ilman vyötäkin. Eiköhän näitä variaatioita tässä talven mittaan jokunen nähdä... Viininpunaiseen yhdistin tällä kertaa pelkkää mustaa, takin alla tosin taisi olla vaaleanpunainen neule. Nämä farkut tuovat aina ripaukseen särmää yksinkertaisiinkin asuihin, vahapinta tekee minun makuuni vähän tylsistä mustista farkuista todella paljon mielenkiintoisemmat.

Rauhallista pyhäinpäivää!

Let's throw in another outfit with the burgundy Ted Baker coat. Like I've already said many times, the coat is so wonderfully versatile. The belt as well as the collar can be worn two ways, in the previous outfit I'd just tied the belt, in these ones I've got it closed with the buckle. Of course the coat can also be worn with other belts and it even looks good completely without a belt. I guess you'll be seeing a few variations of it throught the winter... This time I paired burgundy with all black, though I think I was wearing  a pink knit underneath. These jeans always bring a bit of edge to even the most basic outfits and I just love how waxcoating makes black jeans so much more interesting!

I wish you a lovely weekend!


Takki/coat: Ted Baker
Farkut/jeans: Gina Tricot
Kengät/shoes: Zara
Laukku/bag: Cristelle & Co.

4 comments :

 1. Todella kaunis takki!
  Itsekin etsin jotain ton tyylistä :)

  Sarina x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sarina ja kiva, että kommentoit! :) Olen itseasiassa bongaillut tosi samantyylisiä takkeja parikin viime aikoina (esim. tämä ja tämä), ja tämän Bakerin takin ostin Stockalta tänä syksynä eli niitä varmaan vielä on jos kiinnostaa käydä ihan sovittamassa asti. ;)

   Delete
 2. Tämä Ted Bakerin takki on kyllä tosi hyvännäköinen! Sovittelin itse tismalleen samaa Stockalla kun oli kantistarjouksessa ja vähän on jäänyt kaivelemaan, etten ostanut vaikka tykästyin siihen jo kokeillessa. Höh, mitä lie miettinyt :/ Mutta siis, tosi hyvältä näyttää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, tiedän tuon tunteen. Mulle on useasti käynyt noin, että jätän ostamatta ja jälkikäteen harmittaa (ja metsästän niitä sitten eBaystä :D). Tämänkin takin kohdalla mietin pitkään, oli kuitenkin kertahankintana sen verran hintava, mutta kävin sen lopulta hakemassa juurikin siitä kantistarjouksesta, kun arvelin, että harmittaisi mikäli jättäisin sen kauppaan. Ja onneksi kävin, olen kyllä ollut siihen tosi tyytyväinen! Stockan lisäksihän tuota takkia löytyy ainakin Zalandolta, joten eihän sitä tiedä vaikka niitä riittäisi alennusmyyntiin asti tai kohdalle osuisi vielä joku toinen hyvä tarjous! :)

   Kiitos paljon Anna-Maria, olipa hauska saada kommentti yhdeltä omista suosikkibloggaajista! :)

   Delete