12 November 2013

Last chance for leather jackets


Kannatti vähän manata pukeutumisinspiraatiota, koska sieltähän se palasi. Ehkä asiaa edesauttoi myös uusi harmaa neule ja se, että päätin loppuviikosta rohjeta vielä nahkatakilla liikkeelle. Rakastan nahkatakkeja ja täydellisessä maailmassani talvi olisi niin leuto, että kylmimpien kelien yli pärjäisi nahkatakeilla.

A little moaning paid off and my outfit inspiration came flooding back. Maybe my new grey sweater helped some too as well as still braving the cold weather with a leather jacket. I love leather jackets and in my perfect world, the winter would be so mild that you could wear leather jackets all through it. Not gonna happen in Finland though.Nahkatakin kanssa ehdoton lämmittäjä oli iso huivi. Ihailen huiveja muilla, mutta itse en oikein osaa käyttää niitä. Tai käytän niitä niin vähän (uskokaa tai älkää, mutta minusta huivit ovat aina olleet epämukavia), etten kiinnitä niihin lainkaan huomiota kaupoilla ja siten niitä ei tule ostettua, joten ei ole oikein mitä käyttää ja kehä on valmis. Asusteina ne ovat upeita ja monikäyttöisiä, ja tässäkin asussa huivi näytti niin kivalta, että haluaisin kyllä oppia kyseisen taitolajin.

The leather jacket needed a big scarf on top to keep me warm. I always admire scarves on others, but I seriously don't know how to use them myself. Or I use them so rarely (believe it or not, but I've always found them uncomfortable) that they completely slip under my radar in the shops and therefore I never buy them, so I don't really have many of them to wear and the circle is ready. They're so stunning and versatile as accessories though and I like how this outfit looks with the scarf, so it's a skill I definitely want to learn to master.


Kauan etsitty harmaa perusneule löytyi H&M:ltä. Neuleiden ostaminen on mennyt kovin hankalaksi, kun kaupat ovat nykyään niin pullollaan akryyliä, josta yritän itse pysyä loitolla. Tässä neuleessa materiaali oli onneksi ihan kelpoista (83% puuvillaa, 17% polyamidia) ja erityisesti malli ja istuvuus olivat juuri sitä mitä olen hakenutkin, joten olen uutukaiseen varsin tyytyväinen. Oli muuten eka neuleostokseni yli kahteen ja puoleen vuoteen! Kuulostaa aika hurjalta, mutta ei ole tässä välillä yksinkertaisesti löytynyt kaikin puolin miellyttäviä yksilöitä.

I finally found the grey basic sweater that I've been longing for and it's from H&M. Buying knitwear is so hard nowadays with the stores full of acrylic, which I try to avoid. The material blend in this one was pretty okay (83% cotton, 17% polyamide) and the fit and the cut were exactly what I want from a basic sweater, so I'm quite pleased. It was my first knitwear buy in over 18 months! Sounds quite extreme, but I just haven't found any that meet my standards in the meantime.No comments :

Post a Comment