24 September 2014

Earthy tones

Maanantaina vielä fiilistelin sadetta eikä syksy tuntunut ollenkaan pahalta, tänään päällimmäinen sääajatus oli "tää ei ole enää kivaa". Siis tämä luihin ja ytimiin menevä kylmyys, brrr! Eilen lähdin vanhasta tottumuksesta liikkeelle nahkatakissa ja se oli ilmiselvä vikatikki. Tänä aamuna pohdin jo vakavasti saappaita ja villakangastakkia, mutta päädyin kuitenkin nilkkureihin ja parkaan, joissa pärjäsin jotenkuten. Ja kashmirneuleeseen - tämähän on oikeastaan kuin lämpimämpi uusintaversio viikon takaisesta! Vaaleanpunainen pikkulaukkukin keikkuu yhä sitkeästi olalla. Ostohetkellä ajattelin sen olevan enemmänkin kesälaukku, mutta viime viikkojen tehokäytöstä päätellen se on myös ilmiselvä syyslaukku. Jotenkin nämä maanläheiset sävyt maistuvat entistä paremmilta, kun asuun saa ujutettua ripauksen väriä!

On Monday I was in love with the rain and autumn didn't feel quite that bad at all, today my upmost weather thought was "this is not fun anymore". Cause it's gotten so freaking cold here all of a sudden! Yesterday I wore a leather jacket just like I'm used to recently and almost froze. This morning I was already contemplating a wool coat and boots, but ended up going for a parka and booties instead. And the cashmere sweater - this is pretty much like a colder weather alternative to my outfit a week ago! Even the small dusty pink bag remains. When I bought it, I thought it'd be more of a summer bag, but judging by how much I've been using for the past few weeks, it makes an awesome autumn bag as well. Somehow a little dab of colour makes earthy neutrals feel even better!

H&M sweater // Mango jeans & coat // O.I.S. shoes // Urbancode bag

4 comments :

 1. Kaunis kokonaisuus, ihan kertakaikkisen upeat kengät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Dahlia! :) Nuo kengät ovat varmasti käytetyimmät korkkarini ikinä, kohta viisi vuotta vanhat, niin mukavat jalassa ja herrainkenkä-tyyli uppoaa minuunkin aina vaan!

   Delete
 2. Nice gloves!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! :) The gloves are an oldie but goodie - five years old in fact - from Mango.

   Delete