12 September 2014

Suosikkipaidassa

Farkut, avokkaat ja kiva paita. Siinä helppo asukaava, joka on aina varma valinta. Varsinkin kun farkut istuvat täydellisesti, avokkaat ovat mitä mukavimmat ja paita on suosikkiosastoa. Tämä paita jos mikä on kyllä suosikin tittelin ansainnut, sen verran paljon sitä käytän. Se päätyy helposti päälle niinä ei-ole-mitään-päällepantavaa päivinä. Se päällä olo on harvoin ali- tai ylipukeutunut, trikookangas yhdistettynä kukkakoristuksiin kun käy niin arkeen kuin juhlaan. Väriä siinä on aina tarpeeksi, muttei koskaan liikaa. Onhan se jo vähän nukkavieru neljän vuoden ahkeran käytön jälkeen, mutta taidan käyttää kukkapaitulia niin kauan kunnes se kuluu puhki. Toivottavasti sitä ei kuitenkaan tapahdu vähään aikaan, sitten voisi ihan oikeasti tulla päiviä, jolloin ei ole mitään päällepantavaa...

Niin kuin tänään on päivä, jolloin ei ole oikein mitään sanottavaa... Paitsi tietysti viikonlopun toivotukset, eli ihanaa viikonloppua sinulle! :)

Jeans, pumps and a nice top. The easiest outfit formula in the world and it always works! Especially when the jeans fit like a glove, the pumps are super comfy and the top is one of your favorites. If not the favorite. I think this top actually deserves the the favorite title, that's how much I use it. It's my go to choice on those I've-got-nothing-to-wear days. I never feel under- or overdressed in it, the combination of jersey fabric and chiffon flowers is both casual and formal. The color is always enough, but never too much. The only fault I can find in it are the numerous fuzzballs it's acquired over four years of heavy use, but this top I'm gonna wear until it completely wears out! Which I hope won't happen any time soon, cause then there's the possibility I might really have nothing to wear some days...

Just like today is a day when I don't really have much to say... Except of course some weekend wishes - have a lovely weekend! :)

Oasis jacket // Vila top // Mango jeans // Zara shoes // Urbancode bag

2 comments :

  1. Hei ja vau, löysin blogiisi (via Preferita) männä viikolla ja olen lueskellut nyt vanhempiakin juttujasi. Todella virkistävän analysoitua ja punnittua tekstiä - ja niin hyvin kirjoitettuna. Tykkään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi että, kiitos paljon! :) Omaa tekstiä on niin kovin vaikea arvioida, joten tosi kiva saada siitä tällaista palautetta. Mahtavaa, että tykkäät ja lämpimästi tervetuloa mukaan! :)

      Delete